marți, 6 martie 2012

Cheamă-Mă în ziua necazului Eu te voi izbăvii iar tu Mă vei proslăvi Ps.50-15.


          Astăzi (2010 n. n.) am plecat din Piteşti cu 100 de pachete la un cămin de bătrâni din jud. Vâlcea, comuna Păuşeşti, de lângă staţiunea Olăneşti. Pe dealul negru dintre Piteşti şi Vâlcea un nor nour negru a slobozit o ploaie puternică împreună cu o grindină mare de nu se mai putea circula. În stradă era o groapă pe care nu am mai văzut-o, am intrat în ea cu roata  din dreapta, şi pe loc ceva s-a dereglat încât nu am mai putut merge.
            Mi-am adus aminte de ce spune Iov că Domnul păstrează grindina pentru vremuri de restrişte. Primul gând este cam totdeauna la cine poate ajuta şi doream să-l sun pe fratele Iordache să vină să mă remorcheze înapoi spre Piteşti. Când mi s-a defectat aparatul de filmat la Mississippi de unde am plecat din Chicago cu copii fr. Cornel m-am rugat ştiind că Domnul este şi electronist, şi am putut filma cu acea cameră reparată miraculos, la Niagara.
            Acum am zis că maşina este a Sa, că eu nu merg la plimbare, ci am tot o misiune a Sa şi ştiind că este şi mecanic m-am rugat, am pornit cu maşina prin furtună, ploaie şi piatră, deşi cei mai mulţi au tras pe dreapta şi minunea sa produs, iar cei 200 de km i-am parcurs fără nici-o problemă, singura fiind aceea că portarul de la căminul de bătrâni nu mi-a  permis nici să fac o poză, nici să filmez personalul acela necăjit, care s-au bucurat foarte mult.
            Din nefericire proslăvirile nu se sincronizează cu izbăvirile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu